Inloggen / Registreren

Toepassingen

Bij veel van onze klanten speelt het probleem dat verlichting verouderd is en/ of niet tegen reinigingsmiddelen en hogedrukreiniging kan. Het gevolg hiervan is dat er met regelmaat een lamp stuk gaat of dat er water in het armatuur komt wat kortsluiting en uiteindelijk productiecontaminatie veroorzaakt. Tevens bevatten veel ‘verouderde’ armaturen TL-buizen van glas, welke relatief weinig branduren hebben en wat wederom contaminatie en gevaar kan veroorzaken.

Mijn product zorgt ervoor dat de klant de komende jaren zich geen zorgen meer hoeft te maken over schades, productieverlies en onderhoud aan zijn verlichting. Tevens is er v.w.b voedselveiligheid een enorme stap gemaakt.

Voedingsmiddelenindustrie

Hygiëne en veiligheid zijn erg belangrijk in de voedselindustrie. Er zijn strenge normen vastgesteld op het gebied van verlichtingsrichtlijnen.

Zo moet de verlichting o.a. spatwaterdicht, splintervrij en stootvast zijn. Ook moet de verlichting makkelijk gereinigd kunnen worden. Er mag geen glas in de behuizing voorkomen en er mag niets in het productieproces vallen. Ons assortiment voldoet aan al deze eisen!

Nooit meer zorgen over schades, productieverlies en onderhoud.

Lees meer

Industriële sector

Een goede verlichting op de werkvloer is erg belangrijk. Zo ook in de industriële sector. Onze lampen zijn waterdicht én chemiebestendig, waardoor u de ruimte zonder zorgen kunt schoonmaken met een hogedruk reiniging. Daarnaast verbruiken onze lampen ook nog eens een stuk minder energie dan andere soorten verlichting.

Distributiecentra

In distributiecentrums wordt vaak de klok rond gewerkt. Goede verlichting is daarom van essentieel belang. Vaak hangt de verlichting op moeilijk te bereiken plekken, waardoor het vervangen van lampen erg tijdrovend is. Met de toepassing van Waterproof Lights hoeft u de komende jaren geen zorgen te maken over schades of onderhoud aan uw verlichting.

Agrarische sector

Ieder jaar een kapotte lamp door het gebruik van een hogedruk reiniging? Dat is verleden tijd met de toepassing van onze Waterproof Lights. Onze lampen zijn voorzien van RVS316 wat ze enorm geschikt maakt in de stalomgeving.

Geen zorgen meer over schades, productieverlies en onderhoud aan uw verlichting!

Zwembaden

In de omgeving bij een zwembad is het vaak vochtig. Hierdoor zal normale verlichting het niet lang volhouden. Onze lampen zijn spatwaterdicht, waardoor ze ideaal te gebruiken zijn in vochtige omgevingen zoals een zwembad.

Wasstraten

Vaak worden wasstraten verlicht met conventionele TL-armaturen. Deze lichtopbrengst van deze armaturen zijn zeer slecht. Daarnaast verbruiken deze armaturen ook nog eens veel energie en hebben ze ook nog eens een kortere levensduur. Dit leidt tot veel onderhoud en hoge onnodige kosten.

Met de toepassing van Waterproof Lights bezuinigt u 60% energie. Daarnaast hebben onze lampen een langere levensduur dan de conventionele TL-armaturen. Een TL-armatuur gaat gemiddeld 10.000 uur mee, terwijl onze lamp 50.000 uur meegaat.