Inloggen / Registreren
Waterproof Lights cricel

Blijf op de hoogte

Distributiecentra verlichting

23 juli 2021

Distributiecentra verlichten met LED Industriële verlichting kiezen: dat kan een flinke klus zijn. Goede verlichting is erg belangrijk in een groot pand en heeft daarnaast ook invloed op de productiviteit en de veiligheid. Hoe meer licht, hoe beter. Het is dan ook van belang dat u voor een lichtniveau kiest dat het best bij uw […]

Lees meer

LED Stalverlichting

14 mei 2021

De juiste LED-stalverlichting kiezen Het is erg belangrijk om goede verlichting te hebben in stallen. Dit om de gezondheid van het vee te waarborgen. Doordat deze stalverlichting vaak een groot gedeelte van de dag brandt, verbruikt deze verlichting erg veel energie. Bent u op zoek naar de juiste LED stalverlichting? Dan is het verstandig om […]

Lees meer

Wat zijn IP-waarden?

07 april 2021

Vocht en elektriciteit: een gevaarlijke combinatie. Daarom is het belangrijk om te weten welke lampen wel/niet geschikt zijn in ruimtes waar je te maken hebt met vocht, water of stof. Een IP-waarde helpt je hiermee! IP staat voor International Protection of Ingress Protection. Dit betekent letterlijk: bescherming tegen indringen.

Lees meer

Hoe vervang ik een TL-buis?

11 maart 2021

Het vervangen van TL-buizen of TL-lampen is redelijk makkelijk. Toch kan dit proces soms erg traag verlopen. Bij het vervangen van een TL-buis moet je rekening houden met enkele factoren, bijvoorbeeld de lengte van de tl-buis of de hoogte waarop de tl-buis vervangen moet worden. In dit blog vertellen we je stap voor stap hoe je een TL-buis kunt vervangen.

Lees meer

Industriële LED verlichting

20 januari 2021

Juiste industriële verlichting is van groot belang binnen een bedrijf. TL-verlichting wordt vaak gebruikt in de industrie. Echter bespaart LED verlichting veel meer energie en is veel duurzamer dan TL-verlichting. Het is belangrijk dat er wordt gekozen voor goede, gecertificeerde verlichting, zodat er optimaal en veilig kan worden gewerkt.

Lees meer

Waterdichte LED verlichting

17 december 2020

Overstappen van TL naar waterdichte LED verlichting? Goed plan! In deze blog vertellen we je onder andere wat een LED lamp is, hoe het werkt en wat de voor- en nadelen zijn van LED verlichting.

Lees meer

Voorraad is binnen en verkoop is gestart

13 juli 2020

Na een bestelling van een behoorlijk aantal producten duurt het enige tijd voordat ze zijn gemaakt en zijn afgeleverd.

Lees meer

Waterprooflights is online!

28 juni 2020

Na hard werken door de vakmensen van Delta IT is de webshop uiteindelijk online!

Lees meer

WaterProof lights in real life

Bekijk toepassingen